Ta del av våra tjänster

All vår personal är utbildad och har många års erfarenhet av att jobba med städning. Vi ställer höga krav på oss själva och vill att våra kunder alltid ska kunna lita på att vi levererar tjänster av hög kvalitet.

img

Hållbarhet

Vi är en städfirma som enbart erbjuder miljövänliga och allergivänliga städmedel när vi utför städning i ditt hem eller kontor. Vi vet hur man gör det rent, och hur man gör rent på ett professionellt och hållbart sätt. All vår personal är utbildad och har många års erfarenhet av att jobba med städning.

img

Garanterad kundnöjdhet

Vi är en professionell städfirma som har varit aktiva inom städbranschen under många år. Kvalitet är viktigt för oss, och vi erbjuder ett professionellt resultat varje gång. För att du ska känna dig trygg med oss erbjuder vi självklart en kvalitetsgaranti. Det betyder att om något mot förmodan går fel så kommer vi tillbaka för att fixa detta åt dig.

img

Kostnadsfri offertförfrågan

Upplever du att du inte har tid för att städa hemmet, behöver kontoret städas oftare I och med att ni expanderar eller vill du bara ha det skinande rent innan eller efter en fest.

img

RUT-avdrag

Eftersom vi är en städfirma som betalar F-skatt kan vi erbjuda RUT-avdrag på våra tjänster. RUT-avdraget är ett skatteavdrag som privatpersoner kan använda sig av. Detta gäller på arbetskostnaden och avdraget ligger på 50 % av kostnaden och gäller upp till 50 000 kronor per år.