Detta är AS Sydstäd AB

Vi på AS Sydstäd AB är ett företag som är baserade i Malmö. Vi erbjuder städhjälp över hela Skåneregionen. Oss kan du därför vända dig till för att få hjälp med hemstädningar, kontorsstädningar, trappstädningar och flyttstädningar. Oavsett vilken typ av städhjälp du behöver är du varmt välkommen att kontakta oss så ska vi se till att du får den hjälp du är ute efter. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag om det är så att du behöver vår hjälp, vi ser fram emot att kunna förse dig med den städhjälp du behöver.

Vi tar oss an både små och stora uppdrag

Vi på AS Sydstäd AB tar oss an städuppdrag av alla tänkbara olika storlekar. För oss är därför inga uppdrag varken för stora eller för små. Du kan också räkna med att vi alltid tar oss an våra projekt med en lika stor entusiasm oavsett storlek.

Vi är ett miljövänligt företag

Vi på AS Sydstäd AB är också ett mycket miljövänligt företag. När du anlitar oss kan du därför räkna med att vi bara kommer att använda oss av miljövänliga produkter. Dessutom försöker vi alltid att ha så låga utsläppsnivåer vi kan.