Välkommen till oss på AS Sydstäd AB

Vi är en professionell städfirma som har arbetat inom städbranschen länge. Genom åren har vi jobbat hos kunder runt hela Helsingborg och vi har alltid haft goda referenser. Många av våra kunder är dessutom återkommande kunder eller har blivit rekommenderade till vår firma. Vårt mål som din städfirma är att alltid hålla en hög standard på våra tjänster. Vi erbjuder en kostnadsfri offert och RUT-avdraget gäller för våra tjänster. Kontakta oss för att veta mer.

Hjälp i en stressig vardag

Att ha tid med städning är inte alltid enkelt, och det är ofta något som kan bli lidande. Att hjälpa våra kunder till en bättre vardag är vår passion, och vi ser alltid till att vårt arbete håller hög kvalitet. Vårt mål är att kunna erbjuda ett bra pris och på så vis kunna hjälpa fler. Vi riktar våra tjänster både till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Oavsett vilket behov du har av våra tjänster – storstädning, återkommande städning, trappstädning eller flyttstädning är vi det rätta valet för dig.

Medarbetare som gör skillnad

Alla våra medarbetare har utbildning och erfarenhet av att städa. Varje gång du anställer oss garanterar våra städare ett professionellt resultat. För att du ska känna dig trygg med våra tjänster erbjuder vi dessutom en garanti. Det innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med våra tjänster kommer vi ut och fixar detta. Vi erbjuder prisvärda tjänster och det tillkommer aldrig några dolda kostnader när du väljer oss.